Kıbrıs

Polisiye Olaylarda Uyuşturucudan 2 Kişi Tutuklandı – BRTK

 

Hostinger Hamitköy’de iki kişi uyuşturucu suçundan tutuklandı

Hamitköy’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda M.F.’nin üzerinde ve evinde yaklaşık 28 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu. Ayrıca, uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 500 ABD Doları nakit para da emare olarak alındı. M.F. ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan J.J.R. tutuklandı.

Lefkoşa’da sahte fatura düzenlemekten tutuklanan bir kişi

Lefkoşa’da A.Ş.D.’nin yurt dışından satın aldığı tıbbi ürünler için sahte fatura düzenleyip tedavüle sürdüğü tespit edildi. A.Ş.D. tutuklandı.

Hırsızlık yapan şüpheli KKTC’ye giriş yaparken tespit edildi

Karşıyaka’da bir restoranda kasa çekmecesinden para çalan H.P., KKTC’ye giriş yaparken tutuklandı.

Tuzla’da hırsızlık yapan üç kişi tutuklandı

Tuzla’da bir evden çalınan eşyaların ardından yapılan soruşturmada A.I., K.T. ve B.Y. tutuklandı. Ayrıca, bu şahısların başka bir olayda da hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Diğer yasal işlemler

Lefkoşa’da bir barda işletmenin mekan kapatma saatine uymadığı tespit edildi, bar işletmecisine yasal işlem başlatıldı. Güzelyurt’ta alkollü içki satan işletmecilere de yasal işlem başlatıldı.

Ülke genelinde ikamet izni olmayan 8 kişi tutuklandı ve araç yangını yaşandı. Hamitköy’de bir araçta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araçta maddi hasar meydana geldi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu