Sinema/Dizi/TV

“Practical Magic 2” Geliyor: Nicole Kidman & Sandra Bullock Geri Dönebilir! – Haberler

 

Hostinger

1998 yapımı “Practical Magic” (Aşkın Büyüsü) filminin devamı için Bullock ve Kidman ile görüşmeler sürüyor.

Warner Bros.

Warner Bros. Pictures, Sandra Bullock ve Nicole Kidman’ın başrolü paylaştığı 1998 yapımı fantastik komedi “Practical Magic”in (Aşkın Büyüsü) devam filminin geleceğini ve rollerini yeniden canlandırmaları için iki yıldızla görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.

İlk filmde Bullock ve Kidman, Bullock’un (istemeden) uyuşturucu kullanması ve Kidman’ın istismarcı eski erkek arkadaşını (Goran Višnjić) öldürüp cesedini yeniden canlandırmaya zorlamasının ardından doğaüstü bir örtbas girişiminde bulunan cadı Owens kardeşler olarak rol aldı.

En İyi 10 Cadı Filmi

Griffin Dunne’ın yönettiği film, Alice Hoffman’ın 1995 tarihli aynı adlı romanından uyarlandı. Film, o zamandan beri küçük bir kült hit haline geldi.

Yapımcılığını Bullock, Kidman ve Denise Di Novi’nin üstlenmesi beklenen yeni filmin senaryosunu, ilk filmin de senaryosunu kaleme alan Akiva Goldsman (A Beautiful Mind, I am Legend) yazacak.

Bu haber, filmin artık Max’te izlenebileceği yönünde Pazar günü yapılan duyurunun ardından geldi. Max daha önce “Rules of Magic” adlı ön bölüm romanına dayanan bir TV dizisi geliştirmeye çalışmıştı ancak bu hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu