Sinema/Dizi/TV

Prime Video, 25 Filmlik James Bond Serisini İzleyiciyle Buluşturuyor! – Haberler

“The Sound of 007” belgeseli de Prime Video’da yayınlanacak.

Prime Video

Prime Video, efsanevi film serisinin 60. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 25 James Bond filminin Türkiye’de 10 Mart 2023 itibariyle izlenebileceğini duyurdu. Ayrıca 60. yıl dönümü kutlaması ve The Sound of 007 belgeselinin resmi posterleri ve fragmanlarını tanıttı.

240 ülkede sadece Prime Video’da prömiyeri yapılan ve Mat Whitecross tarafından yönetilen The Sound of 007 belgeseli James Bond müziğinin 60 yıllık olağanüstü tarihine bir bakış sunuyor. The Sound of 007 adlı belgesel 5 Ekim’de yayınlanmaya başladı.

Prime Video’nun Türkiye’de sınırlı süreyle yayınlayacağı 25 James Bond filmi şöyle: Dr. No, From Russia with Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever, Live and Let Die, The Man with the Golden Gun, The Spy Who Loved Me, Moonraker, For Your Eyes Only, Octopussy, A View to a Kill, The Living Daylights, Licence to Kill, GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre ve No Time To Die.

Prime Video

Prime Video ve MGM için çekilen The Sound of 007 (007’nin Müziği) adlı belgeselin yönetmenliğini daha önce BIFA ve BAFTA ödüllerine aday gösterilen Mat Whitecross (The Kings, Oasis: Supersonic, The Road to Guantánamo) üstlendi. Uzun metrajlı belgesel, James Bond müziğinin altmış yıllık olağanüstü tarihinin perdesini aralıyor ve izleyicileri Sean Connery’nin Dr. No’sundan Daniel Craig’in son filmi No Time To Die’a uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Yapımcılığı Ventureland’dan John Battsek, MGM ve EON Productions tarafından üstlenilen film, müziğin inanılmaz tarihine, melodilerin ardındaki büyüleyici gerçek hikayelere ve sinema dünyasının en sevilen film müziklerinden bazılarına imza atan ünlü isimlere bir bakış sunuyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu