Sinema/Dizi/TV

Rabia Soytürk geri döndü! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Sıla Türkoğlu rekabetinde Demet Özdemir’in işi ise zor!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular, son dönemin sosyal medyada öne çıkan isimleri olarak gündemdeler. Kadın oyuncular arasında Su Burcu Yazgı Coşkun, popülerlik tahtını Sıla Türkoğlu ile çekişmeli götürüyor. Denkleme Adım Farah dizisi ile Demet Özdemir de gelirken, son haftaların sürprizi ise Rabia Soytürk oldu!

Rabia Soytürk, Duy Beni isimli yazlık dizi ile 20 bölüm ekranda kalmıştı. Sezonda da devam eden dizi, düşük reytingleriyle fazla mücadele edemeyip final yaptı ama en büyük kazanç Rabia Soytürk’ün oldu! Bu dizideki Ekim rolüyle, sosyal medyanın gündeminden hiç düşmedi yaz aylarından beri. Ancak dizisi final yapınca, bir süredir ‘en popüler kadın oyuncular’ listelerinde geri plana düştü.

Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Veda Mektubu dizisi ile tekrar tablolara giriş yaptı genç oyuncu! Bu kez Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Emre Kıvılcım ve Selim Bayraktar ile başrolünde oynadığı dizi ile sosyal medyada daha çok konuşulmakta.

Ancak Adba.tv’nin 14-20 Mart tarihlerini kapsayan araştırmasında, gelen ileti sayılarına göre şimdilik 10. sırada. Giderek yükselmesi, daha önceki popülerliğinin bir beklentisi ama ilerleyen dönemde belli olacak bu durum.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un, atv’nin Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteriyle en çok iletiyi almaya devam ettiği tabloda bu hafta 97 bin 500 ileti ile ilk sıradaki durumu sürüyor. En yakın rakibi Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu Sıla Türkoğlu. Ancak aralarındaki farkın bir hayli açıldığı, Türkoğlu’na gelen 49 bin 300 iletiden görülmekte.

Rabia Soytürk geri döndü! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Sıla Türkoğlu rekabetinde Demet Özdemir'in işi ise zor! 10

Adım Farah dizisi ile dikkatleri yeniden üzerine çeken Demet Özdemir de bir süredir listenin 3. sırasını korumaya devam ediyor. Fakat Sıla Türkoğlu ile arasındaki fark büyük! 28 bin 400 ileti ile 3. olan Özdemir’i takip eden isimler Devrim Özkan, Afra Saraçoğlu, Elçin Sangu, Melis Minkari ve Lizge Cömert ise istikrarı koruyan ve tabloda uzun zamandır olan isimler. Bensu Soral ise bir kaç haftadır bu tabloya dahil olmuş durumda.

Rabia Soytürk geri döndü! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Sıla Türkoğlu rekabetinde Demet Özdemir'in işi ise zor! 11

Dizileriyle her hafta ekrana gelen oyuncuların, sosyal medyadaki görünürlükleri genel olarak bir süredir durumunu koruyor. Ancak bazı sürprizler de oluyor bu tablolarda. Son haftada kadın oyuncular arasındaki sürpriz isim ise Rabia Soytürk oldu. Bakalım Soytürk, yaz dönemindeki sosyal medya popülerliğini sezona da taşıyabilecek mi?

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Rabia Soytürk is back and ready to take the Turkish entertainment industry by storm once again! After a hiatus from acting, Rabia is returning to our screens in the highly anticipated drama, “Su Burcu,” alongside fellow rising stars Yazgı Coşkun and Sıla Türkoğlu. With such fierce competition, it’s no wonder that Demet Özdemir’s job is looking like a challenge!

For those not familiar with Rabia Soytürk, she is a Turkish actress who first gained popularity for her roles in the television dramas “Kalbim Ege’de Kaldı” and “Sana Bir Sır Vereceğim.” She quickly became a fan favorite with her talent for portraying complex and relatable characters with ease. However, despite her early success, Rabia took a break from acting in 2016 to focus on her personal life.

But now, after five long years, Rabia is returning to the small screen with her role in “Su Burcu,” which promises to be a gripping drama filled with romance and intrigue. The series will follow the story of three young women who are sent to a seaside town to complete their mandatory military service. There, they must deal with their own personal struggles while navigating the complexities of life in a military environment.

Rabia will be joined by Yazgı Coşkun and Sıla Türkoğlu, two of the most exciting new talents in Turkish television. Yazgı first rose to prominence with her role in the hit drama “Fazilet Hanım ve Kızları,” while Sıla gained recognition for her performances in “Çukur” and “Arıza.” Both actresses have proven themselves to be skilled performers, and their inclusion in “Su Burcu” only adds to the excitement around the series.

But while Rabia, Yazgı, and Sıla are sure to be a dynamic trio, they’re not the only talented actresses vying for the attention of Turkish audiences. Demet Özdemir, who has become one of the most well-known actresses in the country after starring in several popular dramas over the years, will also be returning to our screens soon. However, with the competition as fierce as it is, Demet will have her work cut out for her.

In the end, though, it’s clear that the Turkish entertainment industry is in for a treat with the return of Rabia Soytürk. Her talent and charisma have been sorely missed, and “Su Burcu” promises to be an excellent showcase for her skills. And with the added talent of Yazgı Coşkun, Sıla Türkoğlu, and Demet Özdemir, there’s no doubt that audiences will be treated to some truly unforgettable performances in the months to come.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu