Türkiye

Randevusunu Beklerken Hayatını Kaybeden Kişi – Türkiye’den Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan acı bir olay, Yıldız Mahallesi Çakırlar Caddesi’nde gerçekleşti. Bir vatandaşın araç içerisinde kilitli kaldığı ve hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Araç kapısının açık olması nedeniyle itfaiye ekipleri normale dönerken, sağlık görevlileri araçın arka koltuğunda yatar vaziyette olan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın kurbanı olarak belirlenen kişinin ismi Ünal Emin Paktaş (71) olarak açıklandı.

Paktaş’ın ölümü üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemede Paktaş’ın kanser tedavisi gördüğü ve 30 Ağustos tarihinde Finike’den Antalya’ya tedavi için geldiği ortaya çıktı. Akşam rahatsızlanarak özel hastanenin acil servisine giden Paktaş, tedavisinin ardından aracında istirahat ettiği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan savcılık incelemesinin ardından Paktaş’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, ailesi ve yakınları büyük üzüntü içinde. Paktaş’ın kaybı, Muratpaşa ilçesinde derin bir üzüntü yaratmış durumda.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu