Spor

Real Madrid Liverpool maçı şifresiz mi? ŞL Real Madrid Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

İkil rekabette oldukça üstün taraf olan Real Madrid ilk maçta deplasmanda olağanüstü bir performans ortaya koyarak mücadeleden 5-2’lik galibiyetle ayrılmıştı. İki takım arasında oynanan son 5 maçta Liverpool’un galibiyeti bulunmazken 4 kez kazanan taraf Real Madrid oldu.

İlk maça hızlı bir şekilde başlayarak 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Liverpool peş peşe yediği goller sonrasında mücadeleden 5-2’lik yenilgiyle ayrılarak tur şansını oldukça zora sokmuştu. Liverpool’un karşılaşmayı uzatmalara götürebilmesi için en az 3 farklı kazanması gerekiyor. Ev sahibi Real Madrid her türlü galibiyet ve beraberlikte üst tura çıkan taraf olacak, yine 1 ve 2 farklı yenilgilerde dahil çeyrek finale adını yazdırmayı başaracak.

REAL MADRİD LİVERPOOL MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, HANGİ KANALDA?

Müsabaka Exxen ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Ancak karşılaşmanın tekrarı TV8.5’tan şifresiz olarak izlenebilecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ LİVERPOOL REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son 16 turu mücadelesi 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak. Santiago Bernabeu’daki maçta hakem Felix Zwayer ve yardımcıları görev alacak.

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique şoku!

Fenerbahçe’de Lincoln Henrique şoku!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu