Türkiye

Restoranda asma tavan çöktüğünde panik yaşandı!

İstanbul Kadıköy’de Restoranda Asma Tavan Çöktü!

Müşteriler yemek yiyor, garsonlar servis yapıyordu. Asma tavan bir anda çöktü, facianın eşiğinden dönüldü. Olay İstanbul Kadıköy’de akşam saatlerinde meydana geldi. Plaj Yolu Sokak’taki bir restoranın asma tavanı, içeride müşteriler bulunduğu sırada çöktü. Düşen tavan parçaları bazı müşterilerin yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine restorana polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan 1’i sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, hafif yaralanan bazı kişiler de ambulansta tedavi edildi. Bir kişinin yaralandığı olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Restoranda yaşanan bu olay sonrasında yetkililerin inceleme başlattığı belirtildi. Müşterilerin ve çalışanların hayatını tehlikeye atan bu durum, restoran sahipleri ve belediye yetkilileri tarafından incelenmeye alındı. Benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu