Magazin

Reyting sonuçları (18 Nisan) açıklandı! İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Aldatmak reyting sonucu

expand

KAYNAKCnnturk.com

Bilindiği üzere her sabah, bir önceki güne ait reyting sonuçları açıklanıyor. Dün ekrana gelen programların reyting sonuçları açıklanmasıyla birlikte hangi yapımların ilk sıralamalara yerleştiği merak ediliyor. Dünün en çok izlenen yapımların izleyicilerin tercihleri ile belirlendi. 

DÜN EN ÇOK HANGİ KANALDA NE İZLENDİ? 

18 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total’de 1. sırada tv8’de yayınlanan “‘Fenerbahçe – Olympiacos’ UEFA Avrupa Konferans Ligi Karşılaşması” yer aldı. Total’de 2. sırada Kanal D’de ekranlara gelen “İnci Taneleri” yer aldı. Total 3. sırada ise Now’da izleyici ile buluşan “Hudutsuz Sevda” yer aldı. AB’de 1. sırada “‘Fenerbahçe – Olympiacos’ UEFA Avrupa Konferans Ligi Karşılaşması” yer aldı. AB’de 2. sırada “İnci Taneleri” yer aldı. AB 3. sırada ise “İnci Taneleri” özet bölümü yer aldı. ABC 3. sırada ise “İnci Taneleri” özet bölümü yer aldı.
 
18 NİSAN 2024 REYTİNG SONUÇLARI

Reyting sonuçları (18 Nisan) açıklandı İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Aldatmak reyting sonucuReyting sonuçları (18 Nisan) açıklandı İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Aldatmak reyting sonucuReyting sonuçları (18 Nisan) açıklandı İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Aldatmak reyting sonucu

Bu akşam hangi kanalda, hangi diziler var? 

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu