Türk Dünyası

Rita Ora, Budapeşte’ye Vardığında Hastaneye Kaldırıldı – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Haber Platformu

 

Hostinger Rita Ora, Budapeşte’ye geldikten sonra hastaneye kaldırıldı ve konseri iptal edildi

Ünlü şarkıcı Rita Ora, Macaristan’ın Budapeşte şehrine geldikten sonra hastaneye kaldırıldı ve geceyi orada geçirdi. Sosyal medya üzerinden hayranlarına bilgi veren Rita Ora, doktorların talimatlarını takip etmek zorunda olduğunu ve bu nedenle Cumartesi akşamı Debrecen’deki Campus Festivali’nde sahne alamayacağını açıkladı.

Campus Festivali’nin programı, Rita Ora’nın hastalığı nedeniyle son dakikada değiştirildi. Bu akşamın baş yıldızı olması planlanan Rita Ora’nın performansı iptal edildi. Organizatörler, programı hemen değiştirerek ana sahnede yer alan diğer sanatçıları ana programda sahne almaya davet ettiler.

Festivalin program direktörü András Süli, Rita Ora’nın menajerinin hastalığın ciddiyetinden dolayı performans sergilemeyeceğini bildirdiğini söyledi. Rita Ora’nın ekibi festival için teknik hazırlıklar yaparken, maalesef konser gerçekleşemedi. Süli, ileride olası bir telafi programı düzenlenebileceğini belirtti.

Rita Ora, Facebook sayfasından hayranlarına bu beklenmedik durumu anlatarak özür diledi ve doktorların talimatlarını takip etmek zorunda olduğunu belirtti. Şarkıcı, Budapeşte’de hastanede geçirdiği gece sonrası dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu ve hayranlarından anlayış beklediğini ifade etti.

Bu haber ACM Cyprus tarafından yeniden düzenlenmiştir. Geleceği şekillendirmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu