Sinema/Dizi/TV

Robert Downey Jr.’ın MCU’ya Dönüşü Artık Masada Değil! – Haberler

Marvel Studios, Iron Man’in geri dönüşüne kapıyı kapatmış gibi görünüyor…

Marvel Studios

Marvel Studios’un Yapım ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Stephen Broussard, Robert Downey Jr.’ın Marvel Sinematik Evrenine olası bir dönüşünün “artık masada olmadığını” söyledi. Downey Jr., 2019 yapımı “Avengers: Endgame”de Tony Stark’a kahramanca bir ölümle veda etmişti.

O zamandan beri aktörün bir şekilde yeni Avengers filmlerinden birinde, “Armor Wars” filminde ya da “Ironheart” dizisinde, MCU’nun yeni çoklu evren hikayesinin bir uzantısı olarak Tony Stark’ın bir varyantına hayat vereceğine dair söylentilerin arkası kesilmiyor. Downey Jr., en son 2021’de olası MCU geri dönüşü hakkında yorum yapmış ve MCU ile artık mutlu bir şekilde işinin bittiğini ancak “asla asla deme” diyerek herhangi bir dönüş olasılığına açık kapı bıraktığını söylemişti.

io9’a konuşan Broussard, yakın zamanda biten 4. fazın temel noktalarından birinin yeni karakterleri evrene dahil etmek olduğunu ve artık eski MCU karakterlerine geri dönüşün mümkün olmadığını belirtti:

Dördüncü fazın meta-anlatılarından birinin yeni karakterler hakkında olduğunu düşünüyorum, yani insanların kahraman kimliklerine adım atmasıyla ilgiliydi. Quantumania’da Cassie’nin bir kahraman kostümü almasına, Hawkeye’daki Kate Bishop’a ve Werewolf by Night’taki Jack gibi yeni karakterlerin yaratılmasına bir bakın. Marvel hikaye anlatımının ilk 10 yılından sonra, Robert Downey Jr.’ın artık masada değil ve bayraklar devrediliyor. Yani bu, çizgi romanlarda her zaman olduğu gibi, yeni bir jenerasyonun öne çıkmasıydı.

Broussard değinmese de, Iron Man ile benzer şekilde Chris Evans’ın Captain America’sı ve Scarlett Johansson’ın Black Widow’u da MCU’dan ayrıldığı için muhtemelen bu “masa dışı” tanımına uyuyor.

Ancak bundan üç yıl sonra, 1 Mayıs 2026’da vizyona girecek olan “Avengers: Secret Wars” filminin olabildiğince çok Marvel kahramanını bir araya getirmesi beklenirken hangi kahramanların geri dönüp dönmeyeceğini kim garanti edebilir?

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu