Spor

Rövanş öncesi son bilgiler! Fenerbahçe Sevilla UEFA maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Avrupa arenasında yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman, salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle sahada devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.  

İLK MAÇ 2-0 BİTMİŞTİ

Deplasmanda oynanan ilk maçtan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda. Temsilcimiz 2 farklı kazandığı takdirde mücadele uzatmalara gidecek. Fenerbahçe karşılaşmadan 3 veya daha fazla farklı galibiyetle ayrılırsa da 90 dakikanın sonunda çeyrek finale adını yazdırmayı başaracak.

HAFTAYI BAY GEÇMİŞTİ

Süper Lig’de 25. haftayı bay geçen Fenerbahçe tüm motivasyonunu Sevilla maçına yönlendirdi. Sarı lacivertli takım Sevilla maçı sonrasında ise Alanyaspor ile ligde karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE SEVİLLA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi mücadelesi 16 Mart 2023 Perşembe günü oynanacak. TSİ saat 20.45’te başlayacak olan maç Exxen dijital yayın platformu üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Göksel Gümüşdağ'dan Gent maçı için çağrı

Göksel Gümüşdağ’dan Gent maçı için çağrı

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu