Kıbrıs

RTÜK Başkanı Şahin ve Heyeti BRT’yi Ziyaret Etti

 

Hostinger Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ve kurul üyeleri, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında BRTK Müdürü Meryem Özkurt, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyelerine BRT Yayıncılık Tarihi Müzesi hakkında bilgi verdi. Özkurt, yarın düzenlenecek olan sempozyuma katılacak olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, BRT’nin 60. yıl kutlamalarına değindi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise konuşmasında, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60. yıl dönümünü kutlatmaktan gurur duyduklarını belirterek, tüm mecralarda BRT’yi destekleyeceklerini ifade etti. Şahin, “KKTC’nin haklı davasını yıllardır bıkmadan, usanmadan, yılmadan bütün dünyaya duyurmaya çalışmak zor fakat bir o kadar da şerefli. Bizler BRT’nin bu çabasının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından RTÜK Başkanı Şahin, Özkurt’a plaket takdim etti. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı göstermesi bakımından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu