Sinema/Dizi/TV

Ryan Reynolds ve Shawn Levy, Müzikal Komedi “Boy Band” İçin Bir Araya Geliyor – Haberler

.

Ryan Reynolds ve yönetmen Shawn Levy; “Free Guy”, “The Adam Project” ve “Deadpool 3″ten sonra yeniden bir araya gelecekleri yeni film projesini buldu. İkili bu kez müzikal komedi “Boy Band” için güçlerini birleştiriyor.

Projenin detayları gizli tutuluyor, ancak film, bir erkek müzik grubun yeniden bir araya gelmesi hakkında bir komedi olarak tanımlanıyor. “Boy Band” Reynolds’ın ilk müzikal komedisi değil. Aktör geçtiğimiz yıl Will Ferrell ile birlikte Apple Studios’un Noel dönemi filmi “Spirited”da rol almıştı.

Ryan Reynolds filmin senaryosunu Jesse Andrews ile birlikte kaleme alacak ve aynı zamanda projenin yapımcılığını da üstlenecek. Andrews daha önce “Me and Earl and the Dying Girl” ve “Luca” gibi filmlerin senaryolarına imza atmıştı.

“Boy Band”in çekimlerinin 2023’ün sonbaharında ya da en geç 2024’ün ilk aylarında başlaması planlanıyor. Ancak, Levy ve Reynolds bundan önce “Deadpool 3″ün çekimlerini tamamlayacaklar. Hugh Jackman’ın ikonik Wolverine rolüne geri dönerek Ryan Reynolds’a eşlik edeceği filmin çekimleri önümüzdeki ilkbahar aylarında Londra’da başlayacak.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu