Türkiye

Sağlık Bakanlığı’nda Görev Devri: Koca, Memişoğlu’na Teslim Ediyor

Son dakika haberi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabinede görevinden affını istedi ve bakanlık görevini Kemal Memişoğlu’na devrediyor. Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştiriliyor.

Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, “Bu bir veda konuşması değil, insanımıza mesuliyetim sürecek. Bu imkanı bana veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Prensip olarak cesur kararların gereklerini yapmaya çalıştık. Şehir hastaneleri konusundaki çaba bunlar arasındadır.” dedi.

Koca, görev süresi boyunca ülkemizi aşı konusunda dışa bağımlılığını tamamen ortadan kaldıracak olan yeni projeyi devrettiğini belirtti.

Daha önce İstanbul İl Sağlık Müdürü olan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine atanmıştır. Koca, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin ardından kurulan kabinede yer alan ilk isimlerden biriydi ve özellikle pandemi döneminde üstlendiği görevle kamuoyunun dikkatini çekmişti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu