Sinema/Dizi/TV

Sarah Paulson Başrollü Korku Filmi “Hold Your Breath”in Fragmanı Yayınlandı – Haberler

 

Hostinger

Searchlight Pictures, başrolünde Sarah Paulson’un yer aldığı korku filmi “Hold Your Breath”in ilk fragmanını yayınladı.

Büyük Buhran sırasında 1930’ların Oklahoma’sında geçen hikayede Paulson, Margaret karakterini canlandırıyor. O dönemde bölgeye zor zamanlar yaratan ve “Dust Bowl” olarak anılan toz fırtınalarının ortasında Margaret, katil bir serserinin kendisinin ve kızlarının peşinde olduğuna ikna olur.

“Havada şeytani bir şey var” sloganıyla yola çıkan filmde ayrıca, “The Bear”ın Emmy ödüllü yıldızı Ebon Moss-Bachrach, Annaleigh Ashford, Amiah Miller ve Bill Heck de rol alıyor.

Paulson, kendisini dönemin kasvetli gerçekliğine kaptırmak için Ken Burns’ün Dust Bowl belgeselini izlemek de dahil olmak üzere tarihsel arka planı kapsamlı bir şekilde araştırdığını belirtiyor. Ayrıca filmin bir slasher olmadığını, affedilmeyen bir doğal felaketin arka planında geçen gergin bir hayatta kalma hikayesi olduğunu vurguluyor.

“Hold Your Breath” ilk olarak 2020’de “Dust” adıyla geliştiriliyordu ve başrolünü Claire Foy’un üstlenmesi planlanmıştı. Ancak geliştirme sürecinin sonunda Paulson baş karakter olarak Foy’un yerini aldı.

Karrie Crouse ve Will Joines tarafından yazılıp yönetilen “Hold Your Breath”in yapımcılığını Mad Dog Films yapım şirketi için Alix Madigan ve Secret Engine için Lucas Joaquin üstleniyor. 3 Ekim’de Hulu’da yayınlanacak olan filmin ülkemizde de Disney+ kütüphanesine eklenmesi bekleniyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu