Magazin

Şarkıcı Ceylan: Yaşamı, Evlilikleri ve Yaşı Hakkında Bilgiler

Ünlü şarkıcı Ceylan, 2. Sayfa programına konuk oldu ve magazin dünyasındaki gelişmelere yorumlarıyla katkıda bulundu. Şarkıcının 12 yaşında çıkardığı ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ albümü 1 milyon 300 bin satarak büyük bir rekor kırdı. Bu başarısının yanı sıra, Ceylan’ın hayatı da merak edilen konular arasında.

Ceylan, 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üçüncü albümüyle birlikte 1.300.000 satış yaptı ve Kral TV tarafından iki kez En İyi Kadın THM sanatçısı seçildi. 2005’te çıkardığı “Ah Gönlüm” albümü ile Mü-yap tarafından altın plak ödülüne layık görüldü. Ayrıca, sinema dünyasında da birçok kez yer aldı.

Ceylan’ın evlilik hayatı da dikkat çeken bir konu. İlk evliliğini 1991 yılında halasının oğlu Erhan Bozkurt ile Almanya’da yapan şarkıcının bu evliliğinden ‘Melodi’ adında bir kızı oldu. İkinci evliliği İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı ile 2000 yılında gerçekleşti ve 2002’de sona erdi. Üçüncü evliliği ise 2006 yılında türkücü Murat Kurşun ile oldu ve bu evlilik 1 yıldan az sürdü. Son evliliği ise 20 Eylül 2011’de iş adamı Güncal Tanören ile gerçekleşti ve 2012’de sona erdi.

Ceylan’ın 2. Sayfa programındaki yorumları ve hayatı, 7 Haziran 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan konuları arasında yer aldı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu