Sinema/Dizi/TV

Scarlett Johansson ve Chris Hemsworth’lü “Transformers One”dan Yeni Klip Yayınlandı! – Haberler

 

Hostinger

Paramount Pictures

Paramount Pictures, ilk tamamen CG animasyonlu “Transformers” filmi olan “Transformers One”ın (Transformers Başlangıç) ilk resmi klibini yayınladı. 2024 Kids’ Choice Ödülleri’nde yayınlanan kısa sahnede, diğer robotlardan kaçan ve onlara ateş eden birkaç karakterin ilk kez araca dönüştüğü görülüyor.

Chris Hemsworth ve Brian Tyree Henry seslendirme kadrosunda sırasıyla Optimus Prime ve Megatron rollerini üstleniyorlar. Film, daha çok yeminli düşmanlar olarak bilinen, ancak bir zamanlar Cybertron’un kaderini sonsuza dek değiştiren kardeşler gibi birbirine bağlı arkadaşlar olan ikilinin anlatılmamış köken hikayesini ele alıyor.

Seslendirme kadrosunda ayrıca Elita rolünde Scarlett Johansson, Bumblebee rolünde Keegan-Michael Key, Sentinel Prime rolünde Jon Hamm, Alpha Trion rolünde Laurence Fishburne ve Steve Buscemi yer alıyor.

Filmin yönetmenliğini Josh Cooley yaparken, senaryoyu Andrew Barrer, Steve Desmond ve Gabriel Ferrari kaleme aldı. Potansiyel bir üçlemenin başlangıcı olabilecek animasyon filminin yapımcılığını Lorenzo di Bonaventura üstleniyor.

“Transformers Başlangıç” 20 Eylül’de sinemalarda!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu