Yaşam

Seda Fettahoğlu kimdir, neden, nasıl öldü? Seda Fettahoğlu’nun oynadığı dizi ve filmler!





Seda Fettahoğlu kimdir, neden, nasıl öldü? Seda Fettahoğlu'nun oynadığı dizi ve filmler!










Pek çok dizide rol alan oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul’daki bir parkta ölü olarak bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, ‘Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.’ mesajı paylaşıldı.

SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan Hacı İzzet Parkı’nda bir kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı. Fettahoğlu’nun kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak.

SEDA FETTAHOĞLU’NUN SON PAYLAŞIMI

44 yaşındaki oyuncunun 24 Eylül pazar günü yaptığı paylaşımın altına, ‘Yaşamı sev bedeni koru’ notu dikkat çekti.

Seda Fettahoğlu kimdir, neden, nasıl öldü Seda Fettahoğlunun oynadığı dizi ve filmlerSEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi’ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden 2022’de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyunda rol aldı.

Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu’nun dizide canlandırdığı “Sultan” karakteri Haluk ve Meltem’in dünürü, Havuç’un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı. Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna dahil oldu.

Seda Fettahoğlu kimdir, neden, nasıl öldü Seda Fettahoğlunun oynadığı dizi ve filmlerSEDA FETTAHOĞLU HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

  • Çocuklar Duymasın
  • Yalan Dünya
  • Çatı Katı
  • Dolunay
  • Sular Durulmuyor
  • Sihirli Annem



Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında, neden intihar etti? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı?

Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında, neden intihar etti? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı?




Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu