Kıbrıs

Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2024 Arama-Kurtarma Davet Tatbikatı Başladı

 

Hostinger Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2024 Arama-Kurtarma Davet Tatbikatı Başladı

Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2024 Arama-Kurtarma Davet Tatbikatı, düzenlenen basın brifingi ile başladı. Brifing, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Boğaz karargâhında Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç tarafından verildi.

Tatbikatın kara safhası Saint Hillarion 101 Evler Bölgesi’nde icra edildi. Tatbikatın deniz safhası ise yarın Gazimağusa’da gerçekleştirilecek. Basın brifinginde konuşan Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, arama kurtarma tatbikatı ve icrasıyla ilgili teknik bilgi verdi.

Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2024 Arama-Kurtarma Davet Tatbikatı’nın başlamasıyla, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ekipleri hazırlıklarını tamamlamış durumda. Tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve olası acil durumlarla başa çıkılması için ekipler titizlikle görevlerini yerine getirecekler.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından düzenlenen bu önemli tatbikat, kurtarma operasyonlarında yeteneklerini geliştirmek ve koordinasyonu artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Tatbikata katılan tüm ekiplere başarılar dileriz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu