Yaşam

Selin Gurdikyan, Annemin Mirasını Taşıyan Güzellik Yarışması Jürisi Önünde – Güncel Magazin Haberleri

 

Hostinger Neşe Erberk’in üçüz kızlarından biri olan Selin Gurdikyan, Türkiye’yi Miss Supranational yarışmasında temsil etmek üzere Polonya’ya gitti. 22 yaşındaki Gurdikyan, diğer yarışmacılarla birlikte kampa girerek geçtiğimiz günlerde yapılan açılış töreninde jüri karşısına çıktı. Sosyal medyada paylaştığı bir videoyla açılış hakkında bilgi veren Gurdikyan, Türkiye’nin dünyada iki kıtayı birleştiren tek ülke olduğunu ve annesinin geçmişte Türkiye Güzeli ve Miss Europe olduğunu belirtti. Gurdikyan’ın hazırlık kampı üç hafta sürecek ve yarışmanın finali 14 Temmuz’da gerçekleşecek.

Gurdikyan, kamp süresince “podyum yürüyüşü” ve “en zarif gece elbisesi” gibi mini yarışmalara katılacak ve dört farklı modacının tasarladığı kıyafetleri giyecektir. Erol Albayrak, Arzu Kaprol, Cihan Nacar ve Fırat Neziroğlu imzalı kıyafetlerle podyuma çıkacak olan Gurdikyan, Miss Turkey 2022 güzellik yarışmasında üçüncü olarak seçilmişti.

Gurdikyan, 1,78 metre boyunda olup Florida Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisidir. Neşe Erberk’in Ayk Gurdikyan ile evliliğinden dünyaya gelen Gurdikyan üçüz olup kardeşlerinin adları Alin ve Lara’dır.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu