Türkiye

Semih Sevim’in Abisi: “İnşallah Orada Çürürler” – Kötü Muamele Kurbanı Kardeşin Dramı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Ocak 2023 tarihinde Sancaktepe’de korkunç bir cinayetle sarsıldı. Ormanda elleri ve ayakları bağlanmış, külotlu çorapla boğulmuş bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği cesedin kimliğini parmak izinden belirleyerek Semih Sevim’e ait olduğunu tespit etti.

Semih Sevim’in ailesiyle irtibata geçildiğinde, Tokat’ta yaşadığı ancak haber alınamadığı için kayıp ihbarında bulunulduğu ortaya çıktı. Sevim’in öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği, İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadeleri, sosyal medya hesapları ve plaka tanıma sistemi üzerinden belirlendi.

Şüpheli 4 ayrı adreste arama yapan jandarma ekipleri, eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelenerek sosyal medya hesaplarından tehdit ettiği Semih Sevim’i evinde öldürdüğü ve babası Cemal Çiftçi ile birlikte ormana bıraktığı itirafını aldı. Seçil ve babası Cemal Çiftçi tutuklandı.

Seçil ve babası hakkında ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Karar duruşmasında Seçil Çiftçi’ye ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi’ye müebbet hapis cezası verildi.

Mahkeme sürecini takip eden Semih Sevim’in ağabeyi Fatih Sevim, kararın yaramı hafiflettiğini ancak kardeşini hala çok özlediklerini belirterek adaletin yerini bulmasıyla duygulandıklarını ve bekledikleri bir karar olduğunu ifade etti. Meğerse cennet olsun.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu