Spor

Şenol Güneş: Biz kötü niyet ararsak buluruz

Beşiktaş’ın her zaman şampiyonluğa oynayan bir kulüp olduğunu söyleyen Güneş, “Bu sezon bir dalgalanma yaşıyoruz. Daha iyi oynamalıyız. Son oynadığımız maçta basit top kayıpları yaptık ama sadece iki tane pozisyon verdik. Maçın son bölümünde dört beş pozisyon bulduk. Pas yüzdemizi artırmalıyız. Takım savunmamız iyiye gidiyor. Hücum zenginliğimiz de artınca her şey daha iyi olacak. Kaybettiğimiz puanlardan sonra üzülmek yerine maçlardan önce iyi çalışmak zorundayız. İstanbulspor iyi bir takım. Hızlı hücuma çıkıyorlar, topu iyi kullanıyorlar. Genç ve koşan bir rakip. Umarım güzel bir oyunla maçı kazanırız” diye konuştu.

Tayyip’in durumunun net olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, “Colley ile Utku hasta, Onur’un da yorgunluğu vardı. Her oyuncunun iyi oynaması gerekir. Rekabeti üst seviyeye çıkartacak bir kadro oluşturursak gelecek yılları da kurtarırız. Orta sahada topu iyi tutmak rakibin gelmesini önlüyor. Önceden çok gol yiyorduk, şimdi az gol yiyoruz ama önemli olan üç puan kazanmak. Güçlü rakipler bizi bekliyor. Milli aradan sonra Fenerbahçe maçı var, sonrasında Giresunspor ve Trabzonspor’la devam edeceğiz. Hiçbir maç kolay değil” ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nın yeni formatı açıklandı

Dünya Kupası’nın yeni formatı açıklandı

“MİLLİ TAKIM KADRO KARARINA SAYGI DUYACAĞIZ”

“Türk oyuncularımız milli maçlar için hazır” diyen Güneş, “Kadro kararına saygı duyacağız. Hoca en iyi kadroyu yapacaktır. Milli takıma başarılar diliyorum. Hem yerli hem de yabancı birçok oyuncumuz milli takımlara gidecek” dedi.

“BİZDEN NE İSTİYORSUNUZ? BİZ BİR ŞEY İSTEMEDİK”

Alınan kararlarla ilgili görüşlerini açık bir şekilde söylediğini belirten Güneş, “Anlaşılmayan şey varsa buradayım ve telefonum açık” diyerek şunları söyledi:

“Tartışma yapılır, kararlar değişebilir. Ben değişen birçok karar gördüm. İstekler, temenniler olabilir. Gaziantep maçımızda kırmızı kart pozisyonu gösterildi, ondan sonra başka maçlardan pozisyonlar gösterilmedi. Biz kötü niyet ararsak buluruz. Federasyon da kulüpler de antrenörler de bizim. Biz bir şey dediğimizde puan bekliyorlar diyorlar. Oynamadan kazanılan maç var mı? Başkan konuşunca kötü niyetin var dediler, başkanın dediği olmadı. Demek ki hiçbir şey yok. Kazanan da sen, şikayetçi olan da sen. Bizden ne istiyorsunuz? Biz bir şey istemedik.”

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu