Magazin

Serdar Ortaç acı haberi duyurdu! Kardeşi Serkan Ortaç…

Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl kardeşine H1N1 virüsü teşhisi konduğunu açıklamıştı. Kendisi de MS hastası olan Ortaç, kardeşinin uzun bir süredir kardeşini tedavi ettiriyordu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Serkan Ortaç’ı kaybettiklerini duyurdu.

  1. Sayfa magazin sayfası Serdar Ortaç’ın vefat haberi açıklamasını paylaştı. Ortaç, ” Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart Pazar günü öğle namazına takiben Suadiye Camii’nde kılınıp Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecektir.” diyerek acı haberi duyurdu.

4d4c84ca-5ccf-4b4a-818b-e40f16a8593e

3.5 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Serkan Ortaç 3.5 yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, program öncesi gazetecilerin sorularını cevaplamış ve kardeşine H1N1 virüsü teşhisi konduğunu açıklamıştı.

kardesi-yogun-bakimda-olan-serdar-ortac-surekli-12019838_4095_m

Ortaç, kardeşinin hastalığıyla ilgili

“Virüsü buldular. H1N1’miş kardeşim. Bebeklerde bile oluyormuş, bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. ’10 gün de olur, 2 ay da olur’ diyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

0x0-serdar-ortacin-kardesi-serkan-ortac-yogun-bakimda-1545989582926

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Akasya Durağı'nın manken Merve'sinin son hali çok şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadıAkasya Durağı’nın manken Merve’sinin son hali çok şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı
Transparan giyip dekoltesinin her ayrıntısını paylaştıTransparan giyip dekoltesinin her ayrıntısını paylaştı
Yeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldüYeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldü



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu