Sinema/Dizi/TV

“Şeytanın Düşmanı” Fragman: Russell Crowe Vatikan’da İblislerle Savaşıyor! – Haberler

Vatikan’ın gerçek şeytan kovucusunun dava dosyalarına dayanan korku filminden ilk fragman yayınlandı

5 Mayıs’ta vizyona girecek olan doğaüstü korku filmi “Şeytanın Düşmanı”nın (The Pope Exorcist) ilk fragmanını yayınladı. Film, Vatikan’da gerçekten baş şeytan kovucu olarak görev yapan Peder Gabriele Amorth’un dava dosyalarına dayanıyor ve Amorth’a Oscar’lı oyuncu Russell Crowe hayat veriyor.

İlhamını gerçek bir karakterden alsa da bu bir biyografi filmi değil. “Şeytanın Düşmanı” bunun yerine Peder Amorth’un Vatikan’ın “çaresizce saklamaya çalıştığı” asırlık bir komployu ortaya çıkardığı bir korku-gerilim filmi olarak tanımlanıyor. Filmin dün yayınlanan ilk tanıtım videosunda da Peder’in “şeytan çıkarma” gibi tartışmalı bir görevi yürütmesine ve Vatikan’ın sırlarına değiniliyordu.

Russell Crowe’un Vatikan’ın Baş Şeytan Kovucusuna Hayat Verdiği “Şeytanın Düşmanı” Filmine İlk Bakış

Bu film Peder Amorth’u ele alan ilk film değil. Şeytan çıkarma filmlerinin en ünlüsü olan “The Exorcist”in efsanevi yönetmeni William Friedkin, birkaç yıl önce kendisi hakkında, Peder Amorth tarafından gerçekleştirilen gerçek bir şeytan çıkarma töreninin görüntülerini içeren “The Devil and Peder Amorth” adlı bir belgesel yapmıştı.

“Şeytanın Düşmanı”nı yöneten Julius Avery, en çok Cloverfield evreninin bir parçası olduğu söylenen, II. Dünya Savaşı zombi filmi “Overlord” ile tanınıyor. Ayrıca geçen yıl Prime Video’da gösterime giren Sylvester Stallone başrollü süper kahraman filmi “Samaritan”ı da yönetti.

Russell Crowe’un yanı sıra Ralph Ineson, Alex Essoe ve Franco Nero gibi isimlerin rol aldığı “Şeytanın Düşmanı” 5 Mayıs’ta sinemalarda!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu