Türk Dünyası

Sıcaktan Bunalmışlar, Avaşin Deresi’nde Serinledi – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Dağlıca Bölgesinde Sıcaktan Bunalanlar Avaşin Deresi’nde Serinledi

Bir zamanlar çatışmalarla gündeme gelen Dağlıca bölgesi, hafta sonları huzurun sağlanmasıyla pikniğe gelenlerle dolup taşıyor. İlçede son yılların en sıcak yazlarından biri yaşanırken, termometreler dün gün ortasında 30 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalanlar, kar sularıyla beslenen Dağlıca bölgesindeki Avaşin Deresi’nde serinlemeye çalıştı. Suya girenlerin bazıları, tehlikeye aldırış etmeden yüksekten dereye atladı.

Derede yüzen Bedirhan Ata (23), “Sıcak havada bunalanlar, Dağlıca bölgesine, gelip buradaki serin suda yüzüyor. Ben de arkadaşlarımla buraya hem piknik yapmaya hem yüzmeye geldim. Soğuk suda yüzmek de ayrı bir zevk. Arkadaşlarımızla hem yüzüyoruz hem eğleniyoruz” dedi.

Yaz aylarında serinlemek isteyenlerin tercihi Dağlıca bölgesindeki Avaşin Deresi oluyor. Siz de sıcaktan bunalıp doğal bir serinleme isterseniz, Dağlıca bölgesini ziyaret edebilir ve Avaşin Deresi’nde keyifli bir yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu