Spor

Şifresiz mi? Sivasspor Fiorentina maçı canlı yayın hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalistler bugün belli oluyor. İlk maçta deplasmanda 10 kişi kalan temsilcimiz Sivasspor mücadeleden 1-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. Bu kez kendi evinde galip gelerek turu almak isteyen Sivasspor’da odaklar karşılaşmanın başlangıç düdüğüne çevrildi. Son dönemde oldukça başarılı sonuçlar alan rakip Fiorentina ise son 5 maçının tamamını kazandı.

RIZA ÇALIMBAY’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA GELMİŞTİ

DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 1-0’lık Fiorentina mağlubiyetinin ardından, “Bu maçın ilk yarısıydı. İkinci yarısını Sivas’ta oynayacağız. Artık rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Sivas’taki maç bambaşka bir maç olacak. Çok güzel bir maç olacak, inşallah kazanan biz olacağız” dedi.

SİVASSPOR FİORENTİNA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sivasspor, 16 Mart Perşembe günü İtalya temsilcisi Fiorentina ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak mücadelede Karadağ Futbol Federasyonu’ndan Nikola Dabanovic düdük çalacak. Dabanovic’ın yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olacak. Maçta VAR koltuğunda Harm Osmers, AVAR’da da Katrin Rafalski oturacak.

SİVASSPOR FİORENTİNA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, HANGİ KANALDA?

Müsabaka şifreli olarak Exxen ekranlarında olacak. Karşılaşmanın tekrarı ise gece saatlerinde TV8.5 üzerinden şifresiz izlenebilecek.

 

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe çeyrek finale nasıl yükselir? Fenerbahçe berabere kalırsa turu atlıyor mu?

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe çeyrek finale nasıl yükselir? Fenerbahçe berabere kalırsa turu atlıyor mu?

 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu