Türkiye

Sinan Ateş davasında dördüncü gün: Anne Saniye Ateş fenalaştı, Ayşe Ateş ifade verdi – Türkiye’de Son Dakika Haberleri

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesine ilişkin davada dördüncü celse bugün görüldü. Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ndeki salonda yapılan duruşmaya, sanıklar, taraf avukatları, müşteki Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, kardeşleri ve yakınları katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Bakan ve Meryem Gül Çiftci Binici de duruşmayı takip etti.

Duruşmada, sanıklar Alper Atay, Erdem Karadeniz ve Mustafa Ensar Aykal’ın beyanları dinlendi. Ardından müştekilere söz verildi. Ateş’in annesi Saniye Ateş’in ifadeleri sırasında fenalaşması üzerine duruşmaya ara verildi ve sağlık görevlileri müdahale etti. Saniye Ateş, oğlunun tehdit edildiğini ve öldürülmeye kalkışıldığını belirtti.

Müşteki Ayşe Ateş ise eşinin tehditler nedeniyle çelik yelek giymeye başladığını ve öldürülmeye çalışıldığını anlattı. Ayrıca, eşinin kendisine, “İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım’a emir vermişler. Beni öldürmek için kiralık katil arıyorlar” dediğini ileri sürdü.

Ateş’in kardeşleri de adalet istediklerini belirterek, Türk adaletine güvendiklerini ifade etti. Duruşma yarın devam edecek.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu