Sinema/Dizi/TV

“Smile 2” İçin Çalışmalar Başladı! – Haberler

Geçen yılın başarılı korku filmi “Gülümse”nin devam filmi geliyor.

Paramount Pictures

Başlangıçta Paramount+’ta yayınlanması planlanan ancak olumlu test gösterimlerinden sonra vizyona girmesine karar verilen korku filmi “Smile” (Gülümse) Paramount için yılın en başarılı filmlerinden biri oldu. Viral pazarlama kampanyalarıyla ve ağızdan ağıza aktarılan başrısıyla, 17 milyon dolar bütçeli film toplamda 216 milyon dolar hasılat etti.

Paramount şimdi, başarılı korku filminin devam halkası için çalışmalara başladı. Filmi yazan ve yöneten Parker Finn ile çok yıllık bir anlaşma imzalandı ve stüdyo Finn’in sıradaki projeleri arasında “Smile 2″ye öncelik vermesini istiyor.

2022’nin En Büyük 10 Film Başarı Hikayesi

“Smile” Finn’in ilk uzun metraj senaryosu ve yönetmenlik denemesiydi. Filmin başrolünü üstlenen Sosie Bacon, bir hastanın tuhaf intiharına tanık olduktan sonra, yaşadığı şeyin doğaüstü olduğuna inanmasına neden olan ve giderek daha rahatsız edici ve yıldırıcı deneyimler yaşayan bir terapisti canlandırdı.

Paramount başkanı ve CEO’su Brian Robbins yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Smile’ın çığır açan başarısı, Parker’ın benzersiz ve taze film yapımcılığının bir kanıtıdır ve Paramount’u evi yapacak olmasından heyecan duyuyoruz.” Parker’ın çok yıllık anlaşması, stüdyo için korku filmleri yazmasını, yönetmesini ve yapımcılığını yapmasını öngörüyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu