Türk Dünyası

Sokak Dövüşünde Dönerciye Kurşun Yağdı! – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk ve Dünya Gelişmeleri

 

Hostinger Şanlıurfa’da dönerci canlı yayında kurşun yağmuruna tutuldu

Şanlıurfa’da dönercilik yapan İsmail Acma, dün akşam saatlerinde sokakta satış yaparken cep telefonuyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları, dönercinin cep telefonu kamerasıyla yayın sırasında görüntülendi.

Şanlıurfa-Akçakale kara yolu üzerinde döner dönercilik yapan İsmail Acma, dün akşam saatlerinde satış yaparken sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın başlattı. Bir müşterinin siparişini hazırlarken, plakası belirlenemeyen bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay anında, döner siparişi bekleyen bir kadın büyük korku yaşadı. Yaralı dönerciye çevredeki vatandaşlar hemen müdahalede bulunarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralı dönerciyi hastaneye kaldırdı.

Saldırı anı, dönerci İsmail Acma’nın yayın sırasında sabitlediği cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi. Görüntülerde, İsmail Acma’nın döner hazırlarken yoldan geçen bir otomobilden sıkılan kurşunla yaralandığı ve yere düştüğü anlar yer aldı.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren ve kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu