Son Dakika

Sokak ortasında neye uğradığını şaşırdı! Peşlerinden böyle koştu… O anlar kamerada

Olay, önceki gün saat 09.00 sıralarında Kağıthane Ortabayır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir cadde üzerinde motosiklet ile seyir halinde ilerleyen iki şüpheli şahıs, yoldan ilerleyen bir kadının cep telefonunu çalarak motosiklet ile kaçtı. Olay anı kameralara yansırken, neye uğradığını şaşıran kadın bir süre şahısların peşinden koştu.

POLİS KAPKAÇÇIYI YAKALADI

Olayın ardından çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera kaydı görüntülerini detaylı bir şekilde inceledi. Saha çalışması yapan polis ekipleri, incelemeler sonucunda motosikletin plaka bilgilerinden şahsın kimliğinin S.T. isimli kişi olduğunu tespit etti. S.T., aynı gün Çağlayan Mahallesi’nde motosiklet ile seyir halindeyken durdurularak yakalandı.

iç2

ADLİ MAKAMLARCA SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan zanlının emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu tespit edilirken, üst aramasında ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişek ele geçirildi. Emniyette ifadesi alınarak, “Kapkaç” ve “6136 SKM” suçlarından adli işlem yapılan S.T., sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı. (İHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gelinini taciz eden şüpheliyi vurdu!Gelinini taciz eden şüpheliyi vurdu!
Adana'da okullar ne zaman açılacak? Yeni gelişmeAdana’da okullar ne zaman açılacak? Yeni gelişme
Depremler sonrası o ildeki tehlikeye dikkat çekti! 'Türkiye'de birinci sırada'Depremler sonrası o ildeki tehlikeye dikkat çekti! ‘Türkiye’de birinci sırada’



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNET

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu