Türkiye

SON DAKİKA: 2 yaşındaki Sıla bebek entübe edildi

 

Hostinger Tekirdağ’da 2 yaşındaki Sıla bebek şiddet ve istismara uğradı ve entübe edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sıla’nın kardeşinin devlet korumasına alındığı belirtildi.

Olay, Malkara’da yaşayan Bakiye Yeniçeri’nin kızı S.Y.’yi Malkara Devlet Hastanesi’ne götürmesiyle ortaya çıktı. İlk olarak vücudunda morluklar olan S.Y.’nin düştüğünü ve yaralandığını söyleyen anne Yeniçeri, daha sonra çocuğunu tekrar hastaneye götürdü. Muayene sonucunda darp izleri ve morluklar tespit edilen S.Y., ağır bir şekilde hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de aileyi sorguladı. 5 yaşındaki diğer kızları koruma altına alınırken, anne ve üvey baba hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı ve gizlilik kararı aldı.

Anne Bakiye Yeniçeri’nin yanı sıra 5 kişi gözaltına alındı ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. S.Y.’nin bırakıldığı komşularının ise tutuklandığı belirtildi. Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında daha fazla detay bekleniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu