Türkiye

SON DAKİKA: 20-27 Haziran’da 2 Milyon 786 Bin Araç Denetlendi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasına göre, 20-27 Haziran 2024 tarihleri arasında Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimlerde tam 2 milyon 786 bin 451 araç incelendi. Bu denetimler sonucunda 433 bin 207 araca veya sürücüye işlem yapıldığı belirlendi.

Bakan Süleyman Soylu, trafik kurallarına uymayan sürücülerin ve araç sahiplerinin caydırıcı cezalarla karşılaşacağını belirtti. Trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kurallarının ihlal edilmesinin önlenmesi amacıyla Emniyet ve Jandarma ekiplerinin titizlikle çalışmalarının sürdüğü vurgulandı.

Bakan Soylu, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve kendilerini ve diğer sürücüleri tehlikeye atmadan trafikte sorumlu bir şekilde hareket etmelerini istedi. Trafiğin daha güvenli hale getirilmesi ve kazaların önlenmesi için denetimlerin aralıksız devam edeceğinin altı çizildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu