Türkiye

SON DAKİKA: Bakan Güler’den Önemli Açıklama – Sığınmacı Konusu Dikkatle İzleniyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Yaşar Güler’in başkanlığında genelkurmay başkanı ve diğer birlik komutanlarının katılımıyla video konferans toplantısı düzenledi. Toplantıda, terörle mücadele ve diğer faaliyetlere ilişkin bilgi alışverişi yapıldı ve talimatlar verildi.

Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirdiğini vurgulayarak, ülkenin ve milletin güvenliği için fedakarca çalışan personelin özverisini takdir etti. Özellikle terör örgütlerinin liderlerinin geri bölgelere kaçtığını belirten Bakan, terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceğini ifade etti.

Ayrıca, Suriye’nin kuzeyindeki sözde özerk yönetim ve yerel seçim faaliyetlerini reddeden Bakan Güler, Türkiye’nin güney sınırlarında bölücü örgüte karşı sıfır tolerans politikasının devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü yaklaşırken, Kıbrıs Türkleri’ne verilen destek ve iki devletli çözüm duruşunun süreceği belirtildi.

Son olarak, orman yangınlarıyla mücadelede de aktif rol alan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ormanların korunması ve yangınların söndürülmesi için gereken desteği verdiği bildirildi. Bakan Güler, dost ve müttefik ülkelerle askeri ve savunma sanayi alanındaki iş birliğini güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu