Türkiye

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Açıklamalar!

 

Hostinger Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ziyareti kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Rize’ye olan sevgisini dile getirerek, “5 ay sonra Ata toprağım Rize’de olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ömrüm sana feda Rize. Gönlümden düşmeyen Rize’yi sevgi ile selamlıyorum. Rize evladını aşkla bağrına basıyor.” ifadelerini kullandı.

Rize’ye hizmetin bir ev ödevi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rizelilere olan minnettarlığını dile getirdi. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Rizelilerin kendilerine destek verdiğini belirten Erdoğan, “Her birinize teşekkür ediyorum. Rize ile aramıza kimse giremez.” dedi.

Ayrıca Erdoğan, Rize’de tamamlanan konut ve dükkanların teslimat törenine katıldı. Yaşanan sel felaketi sonrasında yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını belirten Erdoğan, “Toplam 368 konut, 31 dükkanı teslim etmiş oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Ayder’deki düzenlemeler hakkında da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ayder’in güzelliklerini korumak için 2 milyar 687 milyon liralık yatırım yaptık. Ayder’i çirkin yapılaşmadan kurtardık.” ifadelerini kullandı.

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, CHP lideri ve partisinin politikalarını sert bir dille eleştirdi. “Muhalefet iş yapmak yerine mazeret üretiyorlar.” diyen Erdoğan, CHP’li belediyelerin borçlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ziyareti ve açıklamaları, şehirdeki vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamaların detayları ise önümüzdeki günlerde netleşecek.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu