Türkiye

SON DAKİKA | Erdoğan: Deprem Hazırlığı Beka Meselesi olarak Değerlendirilmelidir

 

Hostinger Cumhurbaşkanı Erdoğan, depreme hazırlığın bir beka meselesi olduğunu belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ağustos depreminin üzerinden 25 yıl geçtikten sonra depreme hazırlığın Türkiye için bir beka meselesi olduğunu vurguladı. Erdoğan, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin depreme hazırlığın önemini gösterdiğini belirtti ve hükümet olarak gereken adımları attıklarını söyledi.

Erdoğan, Kocaeli’de gerçekleştirdikleri mitinglerden birinde Kocaelili vatandaşların kendilerini mahcup etmediğini ifade etti. Depreme karşı alınacak önlemlerin hayati önem taşıdığını ve hükümetin bu konuda gerekli tedbirleri aldığını belirten Erdoğan, vatandaşların da deprem konusunda duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

Yaşanan depremlerin etkilerinin azaltılması ve vatandaşların güvenliği için deprem hazırlık çalışmalarının devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin deprem riskine karşı her zaman tedbirli olması gerektiğini vurguladı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu