Spor

Son dakika: Erman Toroğlu, Beşiktaş

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın erteleme maçında Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 4. dakikasının 17. saniyesinde taraftarların sahaya oyuncak, atkı ve berelerini attığı müsabaka, 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Vodafone Park’ta oynanan müsabakada Beşiktaş’ın oyununu ve hakem Abdülkadir Bitigen’in yönetimini eleştirdi. İşte Toroğlu’nun A Spor’daki yorumları…

“SÜREKLİ ‘BEŞİKTAŞ HÜCUM’ DEDİ”

“Hakem son 15 dakika Beşiktaş kazansın diye çok istedi. Ancak Beşiktaşlı oyuncular halledemediler. Hakem sürekli ‘Beşiktaş hücum’ dedi. Penaltı pozisyonu da bana tuhaf geldi.”

“BEŞİKTAŞ’TA TAKIM AHENGİ YOK”

37dbd490d33772055b414445808196b8

“Beşiktaş bir şey oynamıyor. Bu Beşiktaş takımından ligde bir şey olmaz. Beşiktaş’ta takım ahengi, kavgası yok. Deprem falan hepsi tamam ama Beşiktaş’ın ne oynadığını ben pek kestiremiyorum.”

“İYİ BİR ORGANİZASYONDU”

AA-20230226-30420265-30420239-BESIKTAS_FRAPORT_TAV_ANTALYASPOR (Large)

“Beşiktaş seyircisine helal olsun. Aferin, temizleme işini de çok çabuk yaptılar. İyi hazırlanmışlar. Ben ‘Nasıl bir iş bu?’ demiştim, ‘Uzun sürer’ demiştim. Bravo, takır takır temizlediler. Hemen bitirdiler. İyi bir organizasyon, yapanı da tebrik ederiz.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Şenol Güneş: Olmadı, her şey üst üste geldiŞenol Güneş: Olmadı, her şey üst üste geldi
Süper Lig'in eski yıldızının eşinden tüyler ürpertici video!Süper Lig’in eski yıldızının eşinden tüyler ürpertici video!
Beklenmedik ayrılık, harekete geçtiler! Yeni transfer geldiği gibi gidiyorBeklenmedik ayrılık, harekete geçtiler! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu