Türkiye

SON DAKİKA… Kuaför ve güzellik salonlarına ‘pazar’ muafiyeti! – Türkçe

 

Hostinger Son dakika haberi! Kadın kuaför ve güzellik salonlarına müjde geldi! Artık Pazar günleri kapalı olma zorunluluğu kalktı. İşletme sahipleri istedikleri gün izin yapabilecek ve Pazar günleri de diledikleri gibi açık olabilecek.

Bu karar, işletme sahiplerine büyük bir esneklik ve özgürlük sağlayacak. Artık işletmeler, müşteri taleplerine ve kendi çalışma düzenlerine göre, pazar günleri de hizmet verebilecekler.

Kadınların en çok ziyaret ettiği işletmeler arasında yer alan kuaför ve güzellik salonları, hafta içi ve cumartesi günleri yoğun olduğu için pazar günleri dinlenme ve aileleriyle vakit geçirme fırsatı bulabilecekler.

Bu yeni düzenleme, hem işletme sahiplerinin hem de müşterilerin taleplerini karşılayacak şekilde yapıldı. Artık herkesin Kazanan olacağı bu karar, güzellik ve bakım sektöründe yepyeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu