Türkiye

SON DAKİKA: MSB’den 13 terörist etkisiz hale getirildiği açıklandı!

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN MSB DUYURDU: 13 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mili Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, teröristlerin inlerini yerle bir etme çalışmaları devam ediyor! Irak’ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

Bu başarılı operasyon sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından teröristlere büyük bir darbe vurulmuş ve terör örgütlerinin etkisiz hâle gelmesi sağlanmıştır.

Operasyonlarımızın kararlılıkla devam edeceği ve ülkemizin sınırlarını terör örgütlerinden temizlemek için her türlü tedbiri almaya devam edeceği belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede kararlılıkla yoluna devam edecek ve ülkemizi terör belasından kurtarana kadar operasyonlarına devam edecektir.

Bu tür operasyonlarla Türk milletinin huzur ve güvenliği için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede her türlü fedakarlığı yapmaya devam edecek ve ülkemizi terör örgütlerinden temizlemek için var gücüyle çalışacaktır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu