Türkiye

SON DAKİKA… Sedef Güler cinayetinde büyük ilerleme: Katil zanlısı tutuklandı

Büyükçekmece’de Sedef Güler cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sedef Güler’in denizde halıya sarılı ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde bulunması olayıyla ilgili firari olarak aranan şüpheli Yavuz G., Edirne’de yakalandı. Edirne İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şüpheli yakalandı.

24 yaşındaki Sedef Güler’in 7 Haziran 2024 tarihinde elleri ve kolları bağlı şekilde öldürüldükten sonra halıya sarılarak denize atıldığı olayın şüphelisi olarak aranan Yavuz G., Edirne’nin sınır köyü Elçili Köyünde gözaltına alındı. Cinayetin işlendiği eve giriş ve araç taşınma görüntüleriyle beraber şüphelinin yakalanması, olayın aydınlatılmasına önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Edirne İl Komutanlığı tarafından yapılan işlemlerin ardından şüpheli, güvenlik önlemleri altında Edirne Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. yaşanan gelişmeler, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu