Ekonomi

Son dakika: Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! 23 Mart 2023 Süper Loto bilet sorgulama ekranı!

Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşen Süper Loto çekilişinde heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanan Süper Loto çekilişi noter huzurunda gerçekleşti. Süper Loto sonuçları, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Online mobil uygulamalarından sorgulanıyor. 

23 Mart 2023 Süper Loto sonuçları

SON ÇEKİLİŞ SONUCU

Çekiliş no: 36 23/03/2023 – 21:30

8 11 21 43 45 59
SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Son dakika! Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen çekilişte kazanan numaralar, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) başkanı tarafından okundu. Süper Loto bilet sorgulama ekranı da hemen açıldı.

Süper Loto 23 Mart 2023 çekilişi sonuçlarına göre, kazanan numaralar 23, 25, 33, 39, 42, 50 olarak belirlendi. Süper Loto’da en çok merak edilen konu ise tabii ki büyük ikramiye kazanan şanslı kişiler oldu. Bu çekilişte 6 bilen çıkması nedeniyle, sonuçlar büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Süper Loto’nun 6 bilen talihlisi olmak isteyenler, bu çekilişin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Zira, 6 bilen talihli olmadı ve büyük ikramiye de devretti. Bu durum, özellikle işlemleri hızlandıran otomatik sistemler ile oynanan kuponlardaki numaraların belirli bir algoritma çerçevesinde seçilmesi nedeniyle büyük yatırımcıları şaşırttı.

Ancak, 5 bilen 21 kişi 27 bin 488 TL, 4 bilen 1740 kişi 525 TL, 3 bilen 35 bin 199 kişi 28 TL ve 2 bilen 329 bin 987 kişi ise 5 TL ikramiye kazandı.

Süper Loto sonuçları için bilet sorgulama ekranı da hemen açıldı. Sonuçları hemen öğrenmek için, sorgulama ekranına bilet numaranızı girerek sonuçları öğrenebilirsiniz. Böylece, kazandığınız ikramiyeyi de kolayca öğrenebilirsiniz.

Süper Loto’nun bir sonraki çekilişi de yine aynı heyecanla bekleniyor. Katılımın hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirildiği Süper Loto’da, şansınızı deneyerek büyük ikramiyeyi kazanma hayalini kurabilirsiniz. Unutmayın, “tek bir bilet, hayallerinizdeki hayatı size getirebilir”.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu