Türkiye

Sonbahardan Kışa Geçiş: İlk Kar Yağdı, Sıcaklık 0 Dereceye Düştü

 

Hostinger Karabük’te hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde mevsimin ilk kar yağışı etkisini gösterdi. Safranbolu ilçesine bağlı Sarıçiçek Yaylası’nda sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Hava sıcaklıklarının sıfır dereceye kadar düştüğü yaylada doğa beyaz örtüyle kaplandı. Orman işçileri, kar yağışıyla birlikte büyük bir sürprizle karşılaştı.

Aynı zamanda beyaz örtüyle kaplanan ağaçlar da dron ile görüntülendi. Karabük’te yaşanan bu ani hava değişikliği, bölge halkını şaşırtırken, fotoğraf tutkunları da doğanın bu güzelliklerini ölümsüzleştirmek için kameralarını hazırladı. Mevsimin ilk kar yağışıyla birlikte bölge, kışın gelişine şimdiden hazırlıklara başladı.

Karabük’teki kar yağışıyla birlikte, doğanın bembeyaz bir hal aldığı görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte, bölgedeki vatandaşlar da kış hazırlıklarına başladılar. Meteoroloji yetkilileri ise, hava sıcaklıklarının bir süre daha düşük seyredeceğini ve kar yağışlarının devam edebileceğini bildirdiler. Karabük’te yaşanan bu hava değişikliği, bölgenin kış turizmi açısından da hareketlenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu