Sinema/Dizi/TV

Soykan Ailesi Sezon Finalinde Büyük Yıkıma Uğruyor!

Ay Yapım yapımı olan Aile dizisi, Show TV’de her hafta izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi usta oyuncular da Aile dizisinde rol alıyor.

Dizinin heyecan dolu 13. bölümü yakında ekrana gelecek. Hülya’nın verdiği karardan sonra Aslan’ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaşacak. İlyas, Aslan’a evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili büyük bir ipucu verecek. Aslan, İlyas’ın söylediklerinin doğruluğunu sorgulayacak.

Devin, sevdiği adamın ölümle karşı karşıya olduğunu öğrenince, hamile olduğunu Aslan’a söyleyecek. Ancak Devin, bebeği doğurmaya kararlı değil. Aslan, Devin’e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışacak.

Dizinin daha önceki bölümlerinde de olduğu gibi, 13. bölümde de sırlar ortaya çıkacak ve aile büyük bir yıkıma doğru sürüklenecektir.

Aile dizisinin sezon finali, 30 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu