Türkiye

Soykırımı Durdurmak İçin Pedal Çeviriyor!

Abdurrahman Hasan, Almanya’dan bisikletiyle Gazze’ye yapmış olduğu yolculukla dikkatleri üzerine çekti. Hasan, yaşadığı deneyimleri dünyaya duyurdu ve Gazze’deki zor şartlara dikkat çekmek adına bu yola çıktığını belirtti.

Alman vatandaşı olan Hasan, aslen Gazzeli olduğunu ve Filistin’e gitmek için kendi bisikletiyle Almanya’dan yola çıktığını ifade etti. Salgın nedeniyle 2600 km yol pedal çeviren Hasan, şu an İstanbul’da mola verdi ve ardından Gazze’ye devam edecek.

Hasan, ”Gazze’de herkesin yaşadığı zorlukları ben de gördüm. Bombardıman, ölüm ve yıkım… Orada yaşanan tüm acıları bizzat deneyimledim. Türk halkının Filistin’e olan sevgisi ve duyarlılığı beni gerçekten etkiliyor. Türklerin çoğu Filistin’i çok seviyor ve destek veriyor. Bu sebeple buradan Filistin-Ürdün sınırına gideceğim. Ancak Filistin’e girebilecek miyim, giremeyecek miyim, bu farklı bir konu” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Hasan, Gazze’deki sağlık kuruluşlarına yardım amaçlı bağış toplamak için bu yolculuğa çıktığını ve Türk halkının duyarlılığına olan şaşkınlığını ifade etti. Hasan’ın bu cesur ve anlamlı yolculuğu, Gazze’deki acıyı ve zorlukları tüm dünyaya duyurmayı amaçlıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu