Türkiye

Soylu: Özal Devletini Millet, Cami ve Cemaatle Buluşturdu.

 

Hostinger İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 30. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuştu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de katıldığı törende Bakan Soylu, Turgut Özal’ın mezarına çelenk ve karanfil bıraktı.

Törende yaptığı konuşmada Turgut Özal’ın, Türkiye’nin yetiştirdiği ve bu ülkeye, bu topraklara, milletimize, devletimize her noktasında hizmet eden, bu millet tarafından çok sevilen bir evlat olduğunu vurgulayan Soylu, Türkiye’nin bir darbenin olgunlaşmasını beklediği bir dönemde, milletin sevgi ve kıymetinin sandıkta kendini gösterdiğini hatırlattı.

Bakan Soylu, “Rahmetli Menderes’in açtığı yol, alnını secdeye vuracak bir Cumhurbaşkanına kadar Rahmetli Özal’la beraber uzadı. Barajlarla uzadı aynen ondan önceki köprülere, ondan sonraki köprülere itiraz edenlerin itiraz etmelerine aldırmadan yenilerini yaparak uzadı” dedi.

Soylu’nun konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise Türkiye’nin başladığı büyük yolculuğun kilometre taşlarında rahmetli Özal’ın izleri, eserleri ve inşası, ihyası ve imanının olduğunu vurgulaması oldu.

Bakan Soylu, konuşmasının sonunda da “Herkes unutabilir ama millet unutmaz. Rahmetli Özal milletiyle devleti buluşturmuştur. Camisiyle, cemaatiyle devleti buluşturmuştur. O, kendinden sonra açılacak yollara ait, ona karşı olanlara boşuna uğraşma mesajını birçok kez vermiştir. Bugün 21. asırda Türkiye’nin başladığı bu büyük yolculuğun kilometre taşlarında rahmetli Özal’ın izleri eserleri ve inşası, ihyası ve imanı vardır” ifadelerini kullandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu