Türk Dünyası

SSS Görevlileri, Afyon Satmaya Çalışan Vatandaşı Yakaladı

Samarkand Bölgesi’nde Operasyon: Kamyon Çimento Torbalarıyla Kaçak Afyon Taşıyordu

Khorezm bölgesi Devlet Güvenlik Departmanı ve gümrük yetkililerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda, Samarkand’dan Urgenç’e çimento torbaları taşıyan bir kamyon durduruldu. Yapılan aramada kamyonun içinde gizlenmiş 9 kilogram 754 gram afyon bulundu. 53 yaşındaki bir Urgut ilçesi sakininin, daha önce üç kez uyuşturucu ticareti suçlamasıyla hüküm giymiş olduğu ortaya çıktı.

Eski uyuşturucu satıcısının, çimento torbalarının içine önceden sakladığı afyon torbalarını koyduğu bir kamyonu sipariş ettiği ve bu uyuşturucuları Khorezm bölgesinde satmayı planladığı belirlendi. Devlet Güvenlik Servisi, ele geçirilen uyuşturucu maddelerin Tacikistan’dan kaçakçılık yoluyla getirildiğini tespit etti.

Şu anda, şüpheli hakkında Ceza Kanunu’nun 246. maddesinin 2. paragrafı (Kaçakçılık) ve 273. maddesinin 5. paragrafı (Satış amacıyla uyuşturucu madde veya psikotrop maddelerin yasa dışı üretimi, edinimi, depolanması ve diğer hareketleri ile bunların satışı) uyarınca bir suç dosyası açıldı. Şüpheli şu anda gözaltında bulunmaktadır.

Bu haber ACM Cyprus tarafından OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu