Spor

Stefan Kuntz’a “Yenilmeniz durumunda ülkeye nasıl döneceksiniz?” sorusu – Son Dakika Spor Haberleri

“8 ADIMLIK BİR YOLCULUĞA ÇIKIYOR VE İLK ADIMI ATIYORUZ”

Takımın yaş ortalamasının çok genç olduğunu belirten Kuntz, “25 yaş ortalamasıyla en genç takımlardan birisiyiz. Burada önemli olan bazı oyuncularımız önemli bir yaş diliminin içerisinde. Onlar ya en iyi dönemlerinde ya da en iyi dönemlerini geçirmek üzereler. Biz eğer bu zamanı doğru kullanırsak milli takımın çok faydalı bir dönem geçireceğini düşünüyoruz. Tabii bireysel hataların da azalması gerekiyor. Ayrıca alışılagelmiş şeylerin sahaya yansıması da çok önemli. Biz 8 adımlık bir yolculuğa çıkıyoruz ve ilk adımı atıyoruz. Bunu sahaya gerçekten yansıtmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

“BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ KONU, OYUNCULARIMIZIN KULÜPLERİNDE İYİ PERFORMANS GÖSTERİYOR OLMASI”

Aday kadrodaki birçok oyuncunun kulüp takımlarında iyi performans gösterdiğini aktaran Kuntz, kadroda içerisindeki dengeleri iyi ayarlamaları gerektiğini söyleyerek, “Bizim için en önemli konu, oyuncularımızın kulüplerinde iyi performans gösteriyor olması. Bu kamp öncesi birçok oyuncumuzu birebir ziyaret ettim. Hakan’ı örnek olarak verelim. Onun yanında 6-7 tane daha benzer form durumunda oyuncumuz var. Başımızdan geçen o deprem felaketinde bu durum onu Inter’de mental olarak çok fazla yormuyordur ama milli takımda farklı yoruyordur. Inter’in Ermeni bir takımla oynadığını düşündüğünüzde ortam bu kadar gergin de olmaz. Diğer bir konu da bir kulüp içerisinde 2-3 kişi, Ramazan’ı tam şekliyle idrak ediyordur. Bunu milli takım düzeyinde gördüğünüzde takıma etkisi farklı oluyor. Kulüp düzeyinde iyi performans göstermeleri bizim için çok önemli. Oradaki durumu da birebir buraya yansıtıp aynı şeyleri beklememek lazım. Tabii madalyonun diğer tarafı da var. Bazı oyuncularımız da şu anda takımlarında çok iyi performans gösteremiyor. Moralleri de bu yüzden iyi olmayabiliyor. Burada moral kazanıp, süre aldıklarında kulüplerinde daha iyi durumlara geliyorlar. 3 kişiyi kadroya alamayacağız, 2 kalecimiz oynayamadığı için üzgün olacak. Bu tarz durumları da iyi idare etmemiz gerekiyor” dedi.

“BU MICHAEL İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR TAKDİR”

Milli takımda kaleci antrenörlüğü görevinden ayrılarak Bayern Münih’in teknik ekibine katılan Michael Rechner ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Alman teknik adam, “Öncelikle buraya ne kadar önemli isimler getirmiş olduğumuzu gördük. Bu Michael için çok büyük bir takdir. Çok üst düzey işler çıkardı. Şu anda Bayern Münih’te bir değişiklik olma durumu var. Bu durumun onu engellemeyecek olduğunu duyduk. Emrah hoca, Michel ile son kamplarda birlikte çalıştı. Bu maç dönemini Emrah hocayla geçirmeye karar verdik. Ama 2 tane kaleci antrenörü olması bizim için daha avantajlı oluyor. Bunu ileriye dönük olarak kararlaştıracağız.” diye konuştu.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/BRTK

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Stefan Kuntz, the head coach of the Turkish national football team, recently posed a question to his players: “How will you return to the country if you lose?” The question was asked in the context of the team’s upcoming Euro 2020 campaign, where Turkey will face Italy, Wales, and Switzerland in the group stages.

Kuntz’s question has been met with mixed reactions. Some have applauded his tough approach, saying that it shows he is serious about winning and that no player should take their place on the team for granted. Others, however, have criticized Kuntz for potentially demotivating his players and making them feel anxious about the consequences of losing.

Regardless of one’s opinion on Kuntz’s question, there is no denying that the Turkish team will be under pressure to perform in Euro 2020. The team qualified for the tournament with a record of seven wins, two draws, and one loss in their qualifying campaign, but they will be up against tough opponents in the group stages.

Italy, for example, are unbeaten in their last 27 matches and have conceded just five goals in that time. Wales made it to the semi-finals of Euro 2016 and will be looking to replicate that success this year. Switzerland, too, are a strong team, boasting players such as Xherdan Shaqiri and Granit Xhaka.

For Turkey to make it out of the group stages, they will need to perform at their best. They will need to be defensively solid, as they were in qualifying, and clinical in front of goal. They will also need to have a strong team spirit and a never-say-die attitude.

Kuntz’s question may have been tough, but it serves as a reminder that the Turkish team will be representing their country on the world stage. They will be expected to give their all and fight until the very end. Whether they win or lose, they will need to return home with their heads held high, knowing that they gave it their all.

In the end, Kuntz’s question may have been a wake-up call for his players. It may have reminded them of the importance of the tournament and given them extra motivation to perform. Only time will tell if his tough approach pays off, but one thing is for sure: the Turkish team will be giving it their all in Euro 2020.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu