Türkiye

Su Satıcılarına Karşı Yeni Yöntem: Kartlı Çeşme

 

Hostinger Muhtar Murat Balcıelmas, köylerin çeşmelerinden suyun az gelmesi nedeniyle yeni bir uygulamaya başvurduklarını belirtti. Köylerine yeterli suyun gelmemesi nedeniyle 90 haneli bir köy olarak 45-50 hane olarak görüldüklerini ve bu durumun çeşmelerden az su akışına neden olduğunu ifade etti. Bu sorunu çözmek ve düzenli su akışını sağlamak için köylerine kamyonetlerle damacana su taşıyan kişilerin gelişiyle yaşanan sorunları engellemek amacıyla böyle bir sistem uygulamaya koyduklarını belirtti.

Balcıelmas, birçok köyün bu sorundan muzdarip olduğunu ve gelen kişilerin köy içinde dolanarak evleri dolaşıp sularını kontrol ettiğini ve bu durumun komşular arasında kavgaya neden olabileceğinden endişe ettiklerini söyledi. Bu nedenle, köylerindeki su sıkıntısını çözmek ve düzenli su teminini sağlamak amacıyla bu uygulamayı hayata geçirdiklerini vurguladı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu