Türkiye

Su seviyesi yükseldi: Gölde mahsur kalanlar kurtarıldı – Türkiye’den Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Dicle Baraj Gölü’nde Piknik Yapan 10 Kişi Kurtarıldı

Dicle Baraj Gölü’nün Eğil ilçesi Selman mevkisinde piknik yapan 10 kişi, su seviyesinin yükseldiği alanda mahsur kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler hızla harekete geçerek mahsur kalan 10 kişiyi botla kurtardı.

Piknik yapmak için gittikleri Dicle Baraj Gölü’nde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalan grup, ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde sağ salim kurtarıldı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, mahsur kalan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Jandarma ekipleri, piknikçileri gölden sorunsuz bir şekilde çıkararak yakınlarına teslim etti. AFAD ve diğer kurtarma ekipleri de gerekli önlemleri alarak benzer durumların yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Dicle Baraj Gölü çevresinde piknik yapacak olan ziyaretçilerden, su seviyesinin ani yükselmesine karşı dikkatli olmaları ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları istendi. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşıldığında ise hemen 112 Acil Servis veya jandarma ekiplerine haber verilmesi önemle vurgulandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu