Türkiye

Suç Makinesi Güzellik Merkezi Broşür Dağıtırken Yakalandı – Son Dakika Türkiye Haberleri

 

Hostinger Bursa’da Polis Ekipleri Suçluya Göz Açtırmıyor

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri şehirde suça ve suçluya yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Osmangazi ilçesinde gerçekleştirilen devriye faaliyeti sırasında bir güzellik merkezi broşürü dağıtan şüphelinin durumu dikkat çekti.

Güven Timleri, caddenin trafiğine broşür dağıtarak insanları durduran şüpheliyi takibe aldı. Kısa bir süre sonra şüpheliyi yakalayan ekipler, kimlik kontrolü yaparak sahte kimlik kullandığını tespit etti. 18 ayrı suç kaydı bulunan O.C. isimli şahsın aranma kaydının bulunduğunu belirleyen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

O.C.’nin, “bilişim sistemleri kullanılarak dolandırıcılık” ve “uyuşturucu madde almak, bulundurmak ve kullanmak” gibi suçlardan toplam 25 ayrı aranmanın olduğu ve 25 yıl 2 ay 27 gün hapis cezası ile 16 bin 660 TL adli para cezasına çarptırıldığı belirlendi. Şüpheli, Güven Timleri Büro Amirliği’nde işlemleri devam eden şahıslardan biri olarak tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu