Spor

Süper Lig şifresiz (ücretsiz) maçlar nereden, hangi kanaldan izlenecek? Süper Lig ücretsiz maç programı listesi!

BeIN Group’un ücretli olarak yayınladığı Süper Lig maçları, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun açıklamaları sonrasında gündem oldu. Omuz Omuz programının canlı yayına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’de önümüzdeki iki hafta maçların şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “beIN Group’la yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin iki haftasında yer alacak müsabakalar şifresiz ve herkese açık olması kararı alındı. Bu anlamda şükranlarımı iletmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMANA KADAR ŞİFRESİZ OLACAK?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3-13 Mart 2023 tarihlerinde oynanacak Spor Toto Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını söyledi.

SÜPER LİG ŞİFRESİZ (ÜCRETSİZ) MAÇLAR NEREDEN İZLENEBİLECEK?

3-13 Mart tarihlerinde yayınlanacak olan şifresiz Süper Lig maçları beIN Sports ve TOD TV’den ekranlara gelecek. Maçların ekranlara geleceği TOD TV web, cep, tablet, smart tv, apple tv ve android tv’lerde izlenebiliyor.

TOD TV NEDİR?

Yeni nesil izleme deneyimi sunan TOD TV beIN Media Group tarafından kullanıcılara sunulan bir dijital içerik platformudur. TOD TV, taahhüt ve kurulum olmadan hemen izleme fırsatı sunuyor. TOD TV’de Spor Toto Süper Lig, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve daha birçok spor içeriğini, 1000’lerce dizi, film ve belgeseli, 100’lerce Canlı TV kanalını izleyebilirsiniz. SÜPER LİG ŞİFRESİZ MAÇ PROGRAMI

 

11 MART 2023

16:00 Antalyaspor v Kayserispor

19:00 Galatasaray v Kasımpaşa

12 MART 2023

13:30 MKE Ankaragücü v Alanyaspor

16:00 Trabzonspor v Adana Demirspor

19:00 Başakşehir FK v Beşiktaş

13 MART 2023

20:00 İstanbulspor v Sivasspor

Omuz Omuza yardım kampanyası bağış miktarı! Omuz Omuza kampanyasına bağış yapanların listesi

Omuz Omuza yardım kampanyası bağış miktarı! Omuz Omuza kampanyasına bağış yapanların listesi

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu